Haberler / Blog

GÜVENLİK KAMERASI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

GÜVENLİK KAMERASI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ Her ortam sadece güvenli olduğunda huzur verir. Yaşanılan her mekanın eskisinden daha güvenli olabilmesi için bazı önemli detayları atlamamak ve gerekenleri yapmak gerekmektedir. Günümüzde birçok ev ve iş yerinin ..

Devamı
Hayvanlar Alarm Sistemleri Tarafından Algılanır Mı

Hayvanlar Alarm Sistemleri Tarafından Algılanır Mı? Hayvanlar, alarm sistemleri tarafından algılanmaktadır. Alarm sistemlerinin güvenliğinizi sağlayabilmesi ve tehlikeleri anında bildirmesi için alarm sistemi kullanacağınız alanlarda kedi, köpek, kuş vb. evcil ..

Devamı
HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ

HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ DSC Alarm fiyatları Dijital Güvenlik Kontrolleri (DSC), Hardware ve kablosuz ev alarm panel ve tuş takımı üretiminde uzmanlaşmış hem ev sahibi ve profesyonel şirket ve ev güvenlikte önde gelen markalardan biridir, aynı zamanda tasarımları ..

Devamı
İŞ YERİ KAMERA SİSTEMLERİ İLE İŞLETMENİZİ GÜVENDE TUTUN

İŞ YERİ KAMERA SİSTEMLERİ İLE İŞLETMENİZİ GÜVENDE TUTUN   İş yerleri güvenlik konusunda son derece hassas olunması gereken alanlardır. Hem çalışanların hem de maddi değerlerin korunması açısından bir takım önlemler almak daha da sağlıklı bir ortam olma ..

Devamı
İŞLETMELER İÇİN GÜVENLİK ALARM SİSTEMLERİ

İŞLETMELER İÇİN GÜVENLİK ALARM SİSTEMLERİ İşletmeler için alarm sistemleri büyük önem taşımaktadır. Büyük ve küçük ölçekli işletmeleri oluşabilecek her türlü sorunlardan alarm sayesinde koruma altına alabilirsiniz. Hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, sağlık sorunları ..

Devamı
Kablolu ve kablosuz olmak üzere alarm sistemleri

Kablolu ve kablosuz olmak üzere alarm sistemleri iki türe ayrılıyor. Kablolu sistemler elektrik ve sinyal iletimini bağlı olduğu alarm paneli üzerinden yaparken kablosuz alarm sistemleri kullanımının, taşınmasının ve montajının kolay olması sayesinde gün geçtikçe da ..

Devamı
KAMERA VE ALARM SİSTEMLERİ

KAMERA VE ALARM SİSTEMLERİ Güvenlik sistemleri arasında yer alan Kamera ve alarm sistemleri birçok olaya karşı alınması gereken önlemler olarak imal edilmiş ürünlerdir. Hırsızlık olaylarına karşı gereken bir takım önlemler için ilk akla gelen sistemle ..

Devamı
Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı Geçiş Sistemleri Personellerin giriş ve çıkışlarını kontrol edebilmek adına birçok farklı sistem mevcuttur. Bu amaçla en çok tercih edilen yöntemler arasında kartlı geçiş sistemleri yeri alıyor. Fonksiyonel kullanıma sahip olan bu sistemler, ku ..

Devamı