Haberler / Blog

Ev Güvenlik Sistemleri

Ev Güvenlik Sistemleri PROSİS Alarm Sistemleri ile evinizde yaşanabilecek hırsızlık girişimlerinde harici ve dahili sirenler devreye girer. Caydırıcı özelliğe sahip sirenler olay anında yüksek desibelde ses üreterek yakın çevreyi uyarır ve hırsızlığın savuşturulm ..

Devamı
DSC Alarm Yetkili Teknik Servis

DSC Alarm Yetkili Teknik ServisDSC Alarm Sistemleri DSC alarm sistemleri elektronik güvenlik alanında dünya lideridir. Şirketin doğuşundan bu yana DSC uzmanları alarm sistemi sektörüne öncülük etmektedir. Devrim niteliğindeki kontrol panellerimizden, endüstri lide ..

Devamı
 işyeri alarm güvenlik sistemleri

Prosis Alarm Haber Alma Merkezi mekanda kurulu olan işyeri alarm güvenlik sistemlerinden gelen hırsızlık, soygun, yangın, su baskını, sağlık çağrısı ve panik durumu gibi risk oluşturan alarmlar ve arızaları işyeri alarm güvenlik sisteminin telefo ..

Devamı
ALARM İZLEME MERKEZİNE NASIL ABONE OLUNUR ?

ALARM İZLEME MERKEZİNE NASIL ABONE OLUNUR ?Türkiyenin neresinde olursa olsun, eğer evinizde veya işyerinizde halen kullanmakta olduğunuz bir güvenlik sistemi var ise; bu güvenlik sisteminin 24 saat bir merkezden gözetlenip, alarm anında size, polise, ambulansa , itf ..

Devamı
Eczane Hırsız  Alarm

Eczane Hırsız  Alarmİş yerleri insanın adeta ikinci evidir. Genellikle ev dışında insanlar buralarda vakit geçirir. Tam da bu yüzden ev gibi iş yerinize de güvenlik sistemi kurdurmak isteyebilirsiniz. Üstelik bu şeklide ileride olması muhtemel zararların da önün ..

Devamı
Alarm Merkezi Neden Gerekli? Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 Alarm Merkezi Neden Gerekli? Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli? Eviniz ya da iş yeriniz, siz olmadığınızda yeterince güvende mi?  Bununla birlikte; ya içerideyseniz, siz yeterince güvende misiniz? İçeride veya dışarıda olun, yaşadığınız, çalıştığınız mekanla ..

Devamı
Alarm İzleme ve Çağrı Merkezi

Prosis Teknoloji Alarm MerkeziAlarm takip merkezi aslında her montajı yapılan alarm sistemlerinde kullanılması gereken güvenlik açısından birçok faydası olan bir sistemdir alarm takip merkezinin başlıca faydaları alarm sisteminizi kullandığınız mekanda alarm sistemin ..

Devamı
Teknim Alarm Sistemi

Teknim Alarm Sisteminim Alarm SistemiHayatımızın her alanında karşımıza çıkan hırsızlar her geçen gün bizi şaşırtmaya devam ediyor. Ev içerisinde çelik kapı kullanmanız ya da yüksek bir binada oturmanız hırsızları hiçbir şekilde engellemiyor. Bununla beraber hırsızla ..

Devamı