Haberler / Blog

KARAVAN ALARM SİSTEMLERİ

Güvenlik seviyesini yükseltmek amacıyla çoğu mekanda alarm sistemleri ve güvenlik kameraları kullanılır. Evlerin ve iş yerlerinin yanı sıra karavanlarda da güvenlik önlemlerini almak gerekir. Karavanlar taşınabilir evlerdir. Bu alanlarda kullanılacak alarm sistemleri ..

Devamı
ANADOLU YAKASI EN İYİ ALARM SİSTEMLERİ FİRMASI

ANADOLU  YAKASI EN İYİ ALARM SİSTEMLERİ FİRMASIGünümüzde her insan ortak isteklerinden biri de yaşadığı yerde güvende hissetmek ve farklı olumsuzluklardan uzak olmak şeklindedir. Ev, yazlık, iş yeri veya araba fark etmeksizin farklı alanlarda güvenli bir şekilde vaki ..

Devamı
Güvenlik Kamera Sistemi Kayıt Süresi Ne Kadar Olmalı?

Güvenlik kamerası taktırmaya karar verildiğinde merak edilen konulardan biri olan kayıt süresinin ne kadar olması gerektiğidir. Bu makalemizde güvenlik kameralarının kaç gün kayıt yapması gerektiği konusunda bilgi verelim istedik.Kaç Gün Kayıt Yapmalı?Güvenlik kamera ..

Devamı
Güvenlik Kamerası Nasıl Seçilir?

Söz konusu güvenlik olduğunda her sektörde güvenlik kamerası önemlidir. Bunun için küçük ya da büyük işletmelerin yanı sıra evler ve ofislerinde güvenlik kamerası seçerken dikkat etmeleri gereken birtakım önemli hususlar vardır.Teknoloji ve donanım alanındaki gelişi ..

Devamı
Hırsızlar kurdurduğumuz bu sistemi iptal edebilir mi?

Siz şifrenizi tehdit olabilecek kimseler ile paylaşmadığınız sürece bu sistemleri devre dışı bırakmak mümkün değildir.Ancak ve ancak şifrenizi birinin öğrenmesi gerekmektedir. Bu tarz bir davranışınız olduğunda bu genelde mecbur kalınıp şifreyi paylaşma gibi olmakta ya ..

Devamı
ALARM KONTROL MERKEZI

AlgılamaHırsız, yangın, sağlık, panik, sabotaj, su baskını, gaz kaçağı alarmları, açılış/kapanış takibi, akü arızası vb?gibi sinyaller, operatörlerimiz tarafından profesyonelce değerlendirilir. Bölgelerden gelen alarmlar bölge isimleriyle birlikte raporlandırılır (Giriş ..

Devamı
Güvenlik Kamerası Bulunması Gereken 8 Alan

İşyerlerinde Güvenlik Kamerası Bulunması Gereken 8 Alanİşlerinizin gün geçtikçe büyüdüğünü ve güçlendiğini görmek, motivasyonunuz için oldukça önemlidir. İşinizdeki başarı için ise ofis işlemlerinin pürüzsüz bir şekilde yürümesi gerekir.Tüm ofisinizi ve ofis içindek ..

Devamı
Ev Güvenlik Kameraları İçin En İyi 5 Yer

Ev Güvenlik Kameraları İçin En İyi 5 YerSöz konusu ailelerin ve sevdiklerin güvenliği olduğu zaman, gerekli önlemlerin hepsinin alınıp alınmadığını sorgulamak gerekir. Örneğin, kendinize soracağınız kritik sorulardan biri, evinizde güvenlik kameralarını nereye koyma ..

Devamı