Haberler / Blog

16 KANAL KAYIT CİHAZI FİYATLARI

CCTV sisteminde güvenlik kameralarında bulunan görüntüyü kayıt altına almayı sağlayan cihazlara Dijital Kayıt Cihazı denilmektedir. Hemen hemen her dükkanda, alışveriş merkezlerinde, marketlerinde bulunmaktadır. Kayıt cihazının en güzel özelliklerinden biri ise anlı ..

Devamı
DAHUA İP KAMERA FİYATLARI

Evimizi veya işyerimizi ve daha birçok alanı kötü niyetli insanlardan ve hırsızlardan korumak amacıyla birçok güvenlik sistemi kullanabiliriz. Güvenlik sistemlerinden en etkilileri ise güvenlik kameralarıdır.Güvenlik kameralarındaki en kullanışlı olanları ise ip kam ..

Devamı
Kuyumcular İçin Alarm ve Güvenlik Sistemleri

Kuyumcular İçin Alarm ve Güvenlik Sistemleri Nelerdir?Ev ve iş yerlerini daha güvenli bir hale getirmek adına kullanıcıların beğenisine sunulan güvenlik ve alarm sistemleri güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkartırken aynı zamanda pratik kullanım olanağı da sunuyor. ..

Devamı
HIRSIZ ALARMI BAKIMI VE SERVİSİ

Alarmınızın akü değişimi geldi?Hatalı veya yetersiz bir alarm sistemi bakıma muhafaza edilen ve muhafaza edilmeyen bir hırsız alarmı, özellikle de bir izin sırasında ve davetsiz hırsızları caydırmak için harekete geçmezse, yanlış bir alarmdır. Düzenli olarak da ..

Devamı
Yangın Alarm Sistemleri Bakımı

Yangın Alarm Sistemleri Bakımı Yangın alarm sistemleri bakımı, yangın algılama sistemlerinin kurulumundan sonra sistemin düzgün çalışması için yapılması gereken bir bakımdır. Yangın algılama sisteminizin bakımını düzenli olarak yaptırdığınız takdirde herhangi o ..

Devamı
Eczane Alarm Sistemleri

Eczane Alarm SistemleriEczane Alarm Sistemleri kampanyası,Prosis Güvenlik Sağlık Kuruluşlarının herzaman yanında. En uygun fiyat garantisi ile Başta Eczaneler olmak üzere bir defa ödeme ile satın alabileceğiniz akıllı güvenlik sistemlerine hiç bir aylık veya yıllık ..

Devamı
Neutron Akıllı Hırsız Alarmı

Neutron’un geleneksel alarmların yerini alması için ülkemizde geliştirdiği Akıllı Alarm sistemi ev ve iş yerinizi korumakla kalmıyor aynı zamanda otomasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor.Neutron yeni nesil alarm çözümüyle geleneksel alarmların kullanım zorluklarını ..

Devamı
Site Yazlık Güvenlik Kamera Sistemleri

Site Yazlık Güvenlik Kamera SistemleriSite güvenlik sistemi site çevresindeki sokakta ve site içerisinde bütünüyle görüntü almayı sağlar. Bu görüntüyü alınca pek çok artı sağlarsınız. Site Güvenlik Sistemi Nedir?Site güvenlik sistemleri bir sitenin iç ve dış kıs ..

Devamı