Haberler / Blog

NEUTRON ALARM

NEUTRON ALARM Yüksek kalite, uygun fiyat ve üst düzey hizmet anlayışını tüm çalışma sisteminde uygulamayı ilke edinen firmamız, ülke çapında geniş bir dağıtım ağına sahip olmakla beraber, proje uygulamalarında ise sektörün en önemli çözüm ortaklarındandır.Prosis ..

Devamı
Okul Kamera Sistemleri

 Okul Kamera Sistemleri Okullar çocuklarımız için her ne kadar eğitim yuvası olarak güvenli bir yer olarak kabul edilse de bazen öğrencilere bazen de eğitim neferi öğretmenlerimize şiddet uygulanmasına şahit olmaktayız. Bu olumsuz durumların önüne geçebilmek adına g ..

Devamı
Personel Takip Sistemi Nerelerde Kullanılır

Personel Takip SistemiBirincisi bilgisayara kurulan, personel bilgilerinin girildiği puantaj programı diğeri ise personelin kullandığı terminalden oluşan sistemlerdir. Personel takip sistemleri kartlı sistemler, parmak izi, yüz tanıma el tanıma, damar tanıma, iris ..

Devamı
sim kartlı alarm sistemleri nasıl çalışmaktadır

sim kartlı alarm sistemleri nasıl çalışmaktadır  Merak edilen sim kartlı alarm sistemleri nasıl çalışmaktadır sorusuna yanıt olarak sim kartlı alarm sistemlerimizin çalışma mantığı oldukça basittir. Pratik bir çalışma tarzına sahip olan sim kartlı ..

Devamı
Site güvenlik sistemleri

Site güvenlik sistemleri  Birden çok apartmanın bloklar şeklinde dizayn edilmesi ve aynı arazi üzerine inşa edilmesiyle oluşan siteler, insanların toplu yaşadığı konut alanları olarak bilinmektedir. Site güvenlik sistemleri bu alanda ikamet eden ..

Devamı
TEKNİM ALARM

TEKNİM ALARM Yüksek kalite, uygun fiyat ve üst düzey hizmet anlayışını tüm çalışma sisteminde uygulamayı ilke edinen firmamız, ülke çapında geniş bir dağıtım ağına sahip olmakla beraber, proje uygulamalarında ise sektörün en önemli çözüm ortaklarındandır.Prosis ..

Devamı
Yana Kayar Kapı MOTORU

Endüstriyel otomasyon kavramının yaşadığımız alanlara yansıması kabul edilen yapı otomasyon sitemlerinin önemli unsurlarından biri olan bahçe kapısı motorları kullanım rahatlığı, estetiklik ve güvenliğe verdiği destek ile son yılllarda yapı ve inşaat projelerinde yer ..

Devamı
Yana kayar sürgülü kapı motoru nasıl seçilir

Yana Kayar Kapı Motoru Nasıl SeçilirSürgülü kapı motorlarındaki en büyük gider yanlış seçilen motordur. Bu yazımızda motor seçmek için gözetmemiz gereken kriterleri ve detayları sunacağız.Temel olarak kapı motoru seçme işlemi 3 ana başlıkta değerlendirilir: kapı ağı ..

Devamı