Haberler / Blog

ALARM SİSTEMLERİ MARKALARI ARASINDA PROSİS GÜVENLİK

ALARM SİSTEMLERİ MARKALARI ARASINDA PROSİS GÜVENLİK Özgür ve kaliteli bir yaşam için güvenlik ve önlem almak hayatımızın öncelikleridir. Tabii ki bu öncelik kendimiz ve sahip olduklarımızın güvenliğidir. Bu güvenliği sağlamak için de güvenilir firmaların sağlam ..

Devamı
 Bebek ve bakıcı izleme

Modern hayatın bir gereksinimi haline gelen bebek ve bakıcı izleme sistemleri, endişeli ve kaygılı annelerin kullanması gereken son teknolojik sistemi ifade ediyor. Her yerden bebeğin veya bakıcının bebekle iletişiminin izlenmesini mümkün kılan cihaz sayesinde kaygı ..

Devamı
BİNA KAMERA SİSTEMLERİ

BİNA KAMERA SİSTEMLERİ, İnsan kendini güvende hissettiği müddetçe mutlu bir varlıktır. Bu bakımdan bina güvenliği binada yaşayan insanlar için oldukça önemli bir konudur. Teknoloji bakımından gelişen sistemler bina güvenliğini de en ileri seviyeye taşımıştır.&nb ..

Devamı
CROW ALARM

CROW ALARM Yüksek kalite, uygun fiyat ve üst düzey hizmet anlayışını tüm çalışma sisteminde uygulamayı ilke edinen firmamız, ülke çapında geniş bir dağıtım ağına sahip olmakla beraber, proje uygulamalarında ise sektörün en önemli çözüm ortaklarındandır.Prosis Gü ..

Devamı
ÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMLERİ NELERDİR

ÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMLERİ NELERDİR?İnsanlar, kendi evlerinin, iş yerlerinin, bahçelerinin etrafını güvenlik amacıyla korumaya almak ister. Bu güvenliği sağlarken de çevre güvenlik sistemlerinden faydalanır. Peki,çevre güvenlik sistemleri nelerdir? Özel mülkiyeti ..

Devamı
DSC ALARM

 Yüksek kalite, uygun fiyat ve üst düzey hizmet anlayışını tüm çalışma sisteminde uygulamayı ilke edinen firmamız, ülke çapında geniş bir dağıtım ağına sahip olmakla beraber, proje uygulamalarında ise sektörün en önemli çözüm ortaklarındandır.Prosis Güvenlik mo ..

Devamı
EV ALARM KAMERA SİSTEMLERİ

Her ev bir yaşamı belirtir. Can ve mal güvenliği için alarm sistemlerinin kurulması firmamız tarafından yapılmaktadır. Ev alarm kamera sistemleri için gerekli bilgilere online olarak ulaşabilirsiniz. Bu siteden tüm alarm cihazları ve kurulmaları hakkında tü ..

Devamı
Geçiş Kontrol Sistemleri

Geçiş Kontrol SistemleriProsis Alarm, Kartlı Geçiş ve Kontrol Sistemleri, Biyometrik Geçiş ve Kontrol Sistemleri, Personel Devam Takip ve Kontrol Sistemleri, X-Ray Kontrol Sistemleri, Kapı ve El Tipi Üst Arama Dedektörü, Turnike Sistemleri.gibi Ürünler İle Yanınızdad ..

Devamı